2014. október 8., szerda

Bocsánatkérés


 Sziasztok!
Tudod, tudom, megint három hete nem volt rész. Borzasztóan sajnálom, minden erőmmel dolgozok rajta, de nagyon nehéz most erre koncentrálnom. Teljesen kicsinál a suli, hétvégenként pedig vagy kötelező programunk van, kutatók, vagy az olvasás éjszakájára, szinte kéthetente színházakba megyünk, plusz mivel az osztály bioszos feléhez tartozok, és nem a humánoshoz, elég sűrűn vannak terepgyakorlataim. Nem mintha bánnám, de annyira lelkiismeret furdalásom van amiatt, hogy a csillagokat is leígérem az égről, utána pedig semmit nem tudok hozni. 
Most próbálok valamiféle rendszert kialakítani, vagy megfigyelni, hogy mikor tudok írni, csak elég nehéz, ezt is kémia tanulás közepette írom. Valamint mostanában kicsit kevesebb késztetést érzek az íráshoz, túl sok minden foglal le, és hiába gondolkozok éjjel-nappal a történeten, amikor leülök, hogy most írok, csak bámulom az üres lapot, majd öt perc múlva bezárom, mert nem tudom hogyan kezdjek hozzá, vagy egyszerűen nem érzem elég jónak. Rengeteget gondolkoztam ezen, sőt arra is gondoltam, hogy bezárom a blogot, viszont nemcsak a történet, de Ti is a szívemhez nőttetek, így képtelen vagyok rá. Csak szükségem van még egy kis időre, hogy gondolkodhassak, és lecsitulhassanak körülöttem a dolgok (jesszus, ez most úgy hangzott mint egy béna szakítós szöveg). Ennyit szerettem volna, természetesen a véleményetekre most is kíváncsi vagyok, arra, hogy szerintetek milyen időközönként kéne hoznom a részeket; így, hogy elkezdődött a suli, mennyire hanyagoljátok a saját blogjaitokat, de ezeken kívül bármire kíváncsi vagyok. 
Köszönöm szépen megértéseteket, hihetetlen türelmeteket, minden erőmmel azon vagyok, hogy megháláljam! ♥

2 megjegyzés:

 1. Drága Zsuzsi! Én nem haragszom a késés miatt. Imádom a történeted, de megértem, hogy elfoglalt vagy, és remélem te nem fogsz úgy járni mint én akinek fel kellett adnia az írást a suli miatt. Sok sikert, és kitartást! ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Nes!
   Köszönöm szépen a támogatást, amit tőled kapok! ♥ Próbálkozok, próbálkozok, de egyenlőre sajnos nagyon zűrösek a napjaim. Sajnálom, hogy abba kellett hagynod, de remélem, minél hamarabb lesz rá újra időd, mert szerintem nagyon tehetséges vagy!:)

   Törlés