2014. november 8., szombat

Negyedik díjam

Sziasztok!
Most nem egy új résszel érkeztem, olyan, mintha most tettem volna közzé az előző részt, és megint késésben vagyok. Szóval ne haragudjatok, minden időmet le foglalja a suli, illetve az egyéb elfoglaltságok. 
Csillától kaptam egy díjat, és itt is nagyon szépen köszönöm. :)
Úgyhogy lássunk is neki: 


11 dolog magamról:
 • Most alakítottuk át a szobámat, és mivel hónapok óta minden dolgom dobozokban és bőröndökben volt, ezért én is totál szét voltam esve. De mindjárt kész lesz, lassan költözök is át. 
 • Megcsináltam a 100 Happy Days kihívást. Szerintem ez volt az eddigi leghosszabb távon át tartó dolog amit csináltam, a hobbikon kívül, szóval büszke vagyok magamra.
 • Évek óta meg szeretnék tanulni gitározni, de félek, hogy nem menne, béna lennék, ezért meg sem próbálom. Pedig meg kéne...
 • Holnap csak négy órám lesz megtartva szakszerűen, abból kettő tesi. A másik kettő pedig fizika és matek. Ezt inkább nem kommentálom.
 • Van egy négy évvel fiatalabb húgom , akivel most már egy hete nem veszekedtünk. Ez haladás, tekintve, hogy az elmúlt tizenegy évnek szinte minden napján összekaptunk valamin. Kivéve amikor nem szóltunk egymáshoz.
 • Nagyon szeretek koncertekre járni, főleg az élmény miatt, hogy hallottad és láttad azokat élőben, akikért évek óta rajongsz. 
 • Amikor unatkozok ruha összeállításokat csinálok, vagy interneten, vagy rajzolok. 
 • Francia a második nyelvem, nagyon szeretem, és óriási vágyam volt, hogy tanulhassam. 
 • Egyik kedvenc ételem a spenót, bármennyit meg tudnék enni belőle.
 • A héten három könyvet olvastam ki. Ez csak azért vicces, mert öt kötelezőt még mindig el kell olvasnom, de annyira nincs hozzá kedvem. 
 • Nagyon szeretem kifesteni a körmöm. Óriási gyűjteményem van, és szinte alig lehet látni csupasz körmökkel. 
11 kérdés és válasz:
 - Honnan merítesz ihletet a blogodhoz?
 - Általában csak úgy jönnek az ötletek, nem szeretem erőltetni, mert akkor nem érzem igazinak, és előfordul, hogy nem tetszik amit írok (van amikor emiatt is csúszik a rész). Ha viszont úgy érzem, kell egy kis inspiráció, zenéket fordítók le, vagy nézem meg őket felirattal, és ezek elég sok ötletet szoktak adni.
 - Melyik évszak a kedvenced, és miért?
 - Olyan nagy kedvencem nincs, mindegyik a maga módján gyönyörű, és az összeset várom. Viszont talán a tavaszt szeretem legjobban, amikor minden rügyezni kezd, elolvad a hó, süt a nap, és nem az a bágyadt fajta, hanem az ami energiával tölt meg, minden zöldbe borul, kivirágzik. Szerintem nagyon szép évszak.
 - Most hol lennél legszívesebben?
 - Jelen pillanatban tökéletesen érzem magam a pokrócom alatt, utazni sok kedvem nincs, de ha muszáj mondani valamit, elmennék az unokahúgomékhoz. Ott van egy tündéri, öt hónapos kislány, és már két hete nem láttam. A babáknál két hét is soknak számít. :D
 - Mi az, amit mindenképp kipróbálnál életed során?
 - Sok mindent, de ami elsőként most eszembe jutott, az a bungee jumping. Lehet, hogy sablonos meg minden, viszont szerintem fantasztikus érzés lehet levetni magad valahonnan, és csak zuhanni, látni, hogy egyre közeledik a föld. Egyszerre rémisztő, és csodálatos. Nyáron lett is volna rá lehetőségem, de inkább hagytam, ugyanis biztos akkor mondtam volna, hogy én inkább nem, amikor már minden rám van kötve, és a daru szélén állok. Majd ha kicsit idősebb és bátrabb leszek, egyenlőre pár évig felejtős.
 - Milyen zenéket szeretsz hallgatni?
 - Leginkább rock, de van hat együttes, akik már két éve a legnagyobb kedvenceim, és azok is maradnak. Ők pedig a Paramore, Papa Roach, Fall Out Boy, Rise Against, Hollywood Undead és a Linkin Park
 - Mit csinálsz éppen most?
 - Írom a válaszokat, zenét hallgatok, beszélgetek és almát eszek. Izgalmas életem van nem?
 - Melyik volt a legrosszabb könyv, amit életedben olvastál?
 - Hű, fogalmam sincs. Van egy pár könyv, amit akkor imádtam, most viszont szörnyűnek tartom őket, és olyan is, ami akkor sem tetszett, és most sem. De nem emlékszem a címekre, inkább azok maradnak meg bennem, amik nagyon jók voltak.
 - Hány blogot olvasol rendszeresen?
 - Nos, a beauty, kritikás és design blogok nélkül hármat, velük együtt pedig legalább nyolcat.
 - Mi akarsz lenni, ha nagy leszel?
 - Mindenképp biológiával szeretnék foglalkozni. Tavaly még biztos voltam benne, hogy kertészmérnök vagy tájépítész szeretnék lenni, de mostanában egyre jobban körvonalazódni kezdett bennem, hogy embereken szeretnék segíteni. Jó lenne csatlakozni egy szervezethez, ami súlyosan beteg embereken segít, viszont sajnos nincsenek elég erős idegeim ehhez, mert attól is kiborulok, hogy látok egy beteg madarat a kertünkben, szóval erősen gondolkozom a gyerekorvoson. Hiszen a gyerekeket imádom, és a gyerekorvosnak sokszor a legvéresebb feladata egy szuri beadása, arra talán még én is képes vagyok.
 - Hiszel az angyalokban, és a túlvilági lényekben?
 - Nem tudom pontosan, hogy miben, de valamiben hiszek. Szerintem valaminek lennie kell a halál után, nem lehet egyszer csak úgy vége az egésznek. Emlékszem, nem sokkal azután, hogy a Nagypapám meghalt, egy gerle költözött a diófánknak arra az ágára, amelyik teljesen belóg a nappalink ablakához. Amikor pedig a Mama is elhunyt, megjelent ott még egy gerle, és ugyan már átköltöztek valahová, mindig azt látom, hogy az a két galamb ott ül azon az ágon, és bámul be az ablakon. Ugyan nem tudom megkülönböztetni ennyire ezt a két madarat, de hiszem, hogy ugyanazok, akik lefészkeltek oda, és hogy ők is angyalok. Csak mondjuk galamb formában járnak vissza.
 - Hiszel a szerelemben első látásra?
 - Biztos létezik, sosem mondtam, hogy nem, de szerintem több kell egy pillantásnál ahhoz, hogy totál szerelmesek legyünk az illetőbe. Legalábbis ahhoz az állapothoz, amikor bármit megtennél az emberért, és teljes szívedből szereted, biztosan több kell. Ahhoz meg kell ismerni, közelebb kell hozzá kerülni. Azt inkább tartom lehetségesnek, hogy meglátsz valakit, és úgy érzed, titeket egymásnak teremtettek, mert mondjuk olyannak nézed, mint te vagy.


A 11 kérdésem:

 • Mi az a tevékenység, amit mindig is ki akartál próbálni, de nem volt rá lehetőséged?
 • Ha tudnád, hogy másnap vége lenne a világnak, mivel töltenéd az utolsó napodat?
 • Van olyan könyv, aminek a megfilmesített változata jobban tetszett?
 • Ki az a személy az életedben, akire tudod, hogy mindig, biztosan melletted lesz, és számíthatsz rá?
 • Melyik az a blog, amire szinte minden nap rákattintasz?
 • Humán vagy reál beállítottságú vagy? Mik a kedvenc tantárgyaid?
 • Ha bárkinek a bőrébe bújhatnál egy kis időre, ki lenne az, és miért?
 • Érezted már azt, hogy nincs értelme tovább folytatni a blogolást? Ha igen, mi miatt? 
 • Blogot írni, vagy blogot olvasni szeretsz jobban? Miért?
 • Van bármilyen elképzelésed arról, hogy mit szeretnél csinálni felnőttkorodban?
 • Mondj valami újat magadról, amit eddig nem tudhattunk! 
És akiket jelölök a díjra:
 - Nes
 - Eszti

Köszönöm, hogy elolvastátok, hamarosan jelentkezem! :) ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése